Apparaten en accessoires
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 25min
3 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse peterselie alleen de blaadjes5 - 10 g
-
vers gemalen peper1 - 2 snuifjes
-
water1100 g
-
zout2 tl
-
gedroogde lasagnevellen160 g
-
aubergines in kleine blokjes (ong. 1 cm)300 g
-
teentje knoflook1
-
uien in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
selderstengel in stukken30 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
tomatenblokjes uit blik500 g
-
ricotta uitgelekt250 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
24 g
Calorieën
2352 kJ /
561 kcal
Vetten
29 g
Vezels
7 g
Koolhydraten
48 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aziatische rijst met eieren en groenten
30min
Groenten met aardappelen en vlees
35min
Gebakken spinazie met eieren
40min
Gevulde groenten
1u. 20min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1u.
Pompoenrisotto met spek
25min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1u. 15min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1u. 35min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Vegetarische bonenburger
1u. 20min
Stoofgerecht met tofu
30min
Moussaka met linzen
2u. 20min